Contacta con nuestro equipo y resuelve tus dudas


Advocat de Delictes Sexuals

Si estàs buscant un advocat de delictes sexuals amb una àmplia formació i experiència en els delictes sexuals, també anomenats delictes contra la Llibertat Sexual Rovira Llor Advocats és el teu bufet de confiança.

El nostre bufet d’advocats de delictes sexuals ens permet oferir un servei integral tant en la comunitat com a nivell nacional. Comptem amb advocats pertanyents a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Des de fa més de 27 anys oferim assessorament personalitzat per a casos de delictes sexuals.

Els delictes contra la llibertat sexual són els que atempten contra la integritat sexual d’una altra persona i no fa falta que hi hagi una penetració perquè sigui un delicte sexual. En molts d’aquests casos la urgència per a aconseguir les proves és vital per a tenir una acusació ferma. Són aquells que vulneren el bé jurídic de la llibertat i indemnitat sexual d’una persona.

El codi penal recull diversos delictes que atempten contra aquests béns jurídics, utilitzant violència, abusos, explotació sexual i prostitució.

Rovira Llor Advocats té molts anys d’experiència oferint serveis d’advocat en delictes sexuals. El nostre compromís és garantir la millor acusació o defensa en delictes sexuals i si escau ajudant a la víctima en tot moment i assessorant-lo amb les pautes que ha de seguir, per això som considerats a Barcelona un despatx d’advocats en delictes contra la llibertat sexual de referència.

Els millors advocats en Delictes Sexuals

Al llarg dels 27 anys d’experiència com a advocats de Delictes Sexuals hem participat en gran nombre de casos judicials punt a nivell local, nacional i internacional amb resultats satisfactoris per als clients, per la qual cosa tenim un gran reconeixement en advocats de delictes sexuals.

Rovira Llor Advocats és dels primers despatxos d’advocats que es va especialitzar en Delictes Sexuals, tant en víctima com defensa.

Treballem en tot el territori nacional.

El nostre objectiu en aquests casos és que es faci justícia i es condemni al victimario pels maltractaments provocats a la víctima, a més de sol·licitar una indemnització tant per les seqüeles d’aquestes conseqüències causades, com per danys morals.

Estarem encantats d’ajudar-te i assessorar-te en tot el procediment.

Si aquestes buscant advocats de delictes sexuals, no dubtis a comptar amb Rovira Llor Advocats.

Solicitar información.

Completa el formulario y nos pondremos en contacto contigo lo antes posible.

  Sí, he leído y acepto la política de privacidad

  Vías de contacto

  Contactar por mail
  Llamada telefónica
  Whatsapp

  Quins tipus de delictes de tipus sexual hi ha?

  non bis in idem

  Tenim el delicte d’agressió sexual, és més conegut com a delicte de violació. El delicte de violació és el més greu i s’aconsegueix el contacte físic amb violència o intimidació contra una altra persona. En el Codi Penal està definit com un atemptat contra la llibertat sexual d’una altra persona, utilitzant violència, en contra de la seva voluntat i obligant-lo a realitzar determinats actes sexuals.

  El delicte d’abús sexual es correspon amb comportaments que atempten contra la llibertat sexual, sense que la persona consenti i on no existeixi violència

  L’assetjament sexual és la proposició o sol·licitud de favors de caràcter sexual d’una persona a una altra en l’àmbit laboral, docent o de prestació de serveis, aprofitant les circumstàncies i així provocar una situació intimidatòria, hostil o humiliant

  Aquests 3 delictes són els més coneguts, encara que també ens trobem amb molts casos d’altres tipus com són;

  Abusos i agressions sexuals a menors de 16 anys són tots aquells el qual un individu realitzi actes sexuals amb un menor de 16 anys

  El delicte de prostitució, explotació sexual i corrupció de menors castiga a tot aquell que facilita, incita o promou la prostitució d’un menor o una persona amb discapacitat o especial protecció. Així com el lliurament sexual d’una persona, a canvi d’una remuneració econòmica.

  Aquests delictes són els més coneguts, però lamentablement hi ha més com: El ciberassetjament sexual de menors conegut com child grooming, exhibicionisme i provocació sexual.