Contacta con nuestro equipo y resuelve tus dudas

MÉS DE 26 ANYS EXERCINT
EL DRET PENAL I CIVIL

Demani Pressupost
Demani Pressupost

BUFET D’ ADVOCATS A BARCELONA

El nostre bufet d’advocats a Barcelona ens permet oferir un servei integral tant en la comunitat com a nivell nacional. Comptem amb advocats pertanyents a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i experts en les diferents branques del Dret. Des de fa més de 27 anys oferim assessorament personalitzat per a casos de Dret Penal, Dret Civil, Accident de trànsit i més.

El nostre bufet d’advocats a Barcelona ens permet oferir un servei integral tant en la comunitat com a nivell nacional. Som professionals per a assessorar i defensar els teus drets i interessos en matèria jurídica i representar-la en un plet. Comptem amb advocats pertanyents a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i experts en diferents branques del Dret. 

Comptem amb un equip de professionals els quals es caracteritzen per diferents qualitats que considerem criteris importants que ha de tenir un bon advocat.
L’empatia l’estimem com una premissa fonamental, ja que escasseja en molts despatxos d’advocats. Escoltar bé com és el problema i adaptar-se a la teva situació personal. Estan constantment actualitzats en matèria jurídica i posseeixen proactivitat en la cerca de solucions. I el més important, tenir una bona comunicació entre advocat i client amb molta comoditat i seguretat, perquè la confiança és un valor que porta en camí a l’èxit.

Des de fa més de 27 anys oferim assessorament personalitzat per a casos de Dret Penal, Dret Civil, Accident de trànsit i més.

En Rovira Llor tenim advocats amb habilitats que deriven a formar un bon bufet d’advocats a Barcelona. Abunden d’una àmplia capacitat per a socialitzar i desembolicar-se en públic, compromís ciutadà, bona habilitat per a la negociació. Ells cuiden de tots els escrits i de cada detall a la sala ja que aprofundeixen en les seves habilitats més valuoses.

  ELS NOSTRES SERVEIS

  Advocat dret penal

  DRET PENAL

  Delictes contra la integritat corporal, delictes contra la llibertat, delictes contra la llibertat sexual…

  Más información
  Advocat dret civil

  DRET CIVIL

  Arrendaments, recuperació de la possesió, comunitats de propietaris, contractes, responsabilitat civil, herències, dret immobiliari…

  Más información
  Advocat accidents de trànsit

  ACCIDENTS DE TRÀNSIT

  Màxima indemnització en accidents de trànsit de qualsevol tipologia. No treballem per a cap asegurança.

  Más información

  Per a ser un advocat reeixit has de tenir una veritable passió per aquesta professió, esforçant-te bé en el treball i celebrar els assoliments que s’aconsegueixen. La capacitat de negociació que tenen els nostres professionals i la capacitat argumentativa utilitzant el llenguatge verbal i no verbal és un punt fort que transmet naturalitat i seguretat en la comunicació. 

  Totes aquestes aptituds i més posseeixen el nostre bufet d’advocats a Barcelona, preparats i especialitzats a assessorar i defensar els teus drets i oferir-te un servei integral. Estem altament qualificats i preparats per a afrontar casos en qualsevol de les diferents branques del dret. Les nostres oficines a Barcelona fan que el nostre equip d’advocats es pugui integrar d’una manera més eficaç amb els nostres clients. Rovira Llor advocats i tot el seu equip estan preparats professionalment per a afrontar qualsevol situació.

  [lbg_audio7_html5 settings_id=’1′]

  27

  Anys d’experiència

  2500

  Assumptes

  1650

  Assumptes penals

  EQUIP

  Francesc de Paula Rovira Llor

  Advocat

  Victoria Núñez Úbeda

  Gerent de la Sociedad

  BLOG DEL NOSTRE BUFET D’ADVOCATS A BARCELONA

  <!–- /stk-start:posts/template –->
  <!–- /stk-end:post/template –->
  <!–- /stk-start:posts/template –->
  <!–- /stk-end:post/template –->

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *