Contacta con nuestro equipo y resuelve tus dudas

Advocat Penalista a Girona

Si estàs buscant un advocat Penalista a Girona, en Rovira Llor Advocats comptem amb un equip d’advocats experts amb una àmplia formació i experiència en el dret penal.

A continuació, explicarem que és un advocat penalista i què ens pot aportar.

Rovira Llor Advocats té molts anys d’experiència oferint serveis d’advocat penalista. El nostre compromís és garantir la millor defensa en dret penal dels nostres clients, per això som considerats a Girona un despatx d’advocats penalistes de referència.

Necessites un advocat penalista a Girona?

Completa el formulari i t’atendrem.

  Què és un advocat de dret penal?

  Derecho penal

  Un advocat penalista és un professional del dret que s’ha especialitzat en dret penal, la branca que s’ocupa de regular l’activitat criminal en un estat quant al tractament dels delictes i les seves penes. Aquest advocat s’encarrega dels expedients jurídics que tenen el seu fonament en el Dret Penal, basant-se en el codi penal (CP) i la llei d’enjudiciament criminal (LECrim).
  Així llavors el conjunt de normes que integren el Codi Penal, que com a cos normatiu s’ocupa d’establir que conductes són essencials de delicte, com es castigaran aquestes causes davant un tribunal, quines seran les penes i que manera es remeiaran els danys ocasionats.

  Necessites un advocat penalista?

  Completa el formulari i t’atendrem.

   El dret penal pot donar lloc a l’aplicació de les sancions més greus que puguin imposar-se a una persona com és la privació de llibertat a la presó, per la qual cosa és recomanable exercir una defensa d’aquests assumptes per un advocat especialitzat en dret penal.

   Assessorar els clients, establir una defensa o, pel contrari, una reparació dels danys ocasionats pel delicte comès són tasques que exerceix un advocat penalista. Els jutjats i els tribunals penals són els principals espais de treball. Actuarà com a defensa o acusació particular en delictes penals, ja siguin greus o lleus, així com en sumaris i procediments.

   Els millors advocats de Dret Penal

   El nostre bufet d’advocats ens permet oferir un servei integral tant en la comunitat com a nivell nacional.

   Comptem amb advocats pertanyents a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona

   Els professionals en dret penal de Rovira Llor Advocats estan completament qualificats i amb més de 25 anys d’experiència defensant els interessos de persones físiques i jurídiques.
   Al llarg dels 27 anys d’experiència com a advocats penalistes hem participat en gran nombre de casos judicials punt a nivell local, nacional i internacional amb resultats satisfactoris per als clients.

   Rovira Llor Advocats li pot assistir davant procediment delictius com aquests:
   • Homicidi.
   • Lesions.
   • Estafa.
   • Apropiació indeguda.
   • Agressió sexual o d’abusos sexuals
   • Alcoholèmies i altres delictes contra la seguretat del tràfic.
   • Trànsit de drogues.
   • Contra els treballadors.
   • Contra l’Administració Pública.
   • Defraudació.